In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Goede -

Weerd 13, Leeuwarden
Frans
't Goede. Eetcaf 't Goede heeft een mooie ligging in het hart van de oude binnenstad van Leeuwarden. Zij serveren zowel lunch als diner tegen een erg redelijke prijs.
Sfeer & interieur. Het interieur heeft een klassiek / romantische uitstraling. De eerste verdieping is fraai ingericht in oude huisselijke stijl en heeft genoeg ruimte voor de meeste kleine en grote groepen.
Keuken & kaart. Elke 3 maanden verandert de menukaart, er is dus altijd wel een nieuwe lekkernij te proeven. Je kunt hier terecht voor een intiem etentje maar ook met een grotere groep.

Restaurant 't Goede geeft ook de mogelijkheid voor een heerlijk buffet op afspraak. Voor 15,50 kan je onbeperkt eten en heb je alle tijd om lekker ontspannen te genieten van een ruim aanbod van verschillende gerechten.
 

Elke 3 maanden verandert de menukaart, er is dus altijd wel een nieuwe lekkernij te proeven.

Voorgerechten kaart

A la carte menukaart

Nagerechten kaart

Telefoon: 0582136588
Website: http://www.eetcafegoede.nl

't Goede, Weerd 13, Leeuwarden
Maandag op afspraak en van dinsdag tot en met zondag van 16:30 tot 22:00 uur.