In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Stenden university hotel -

Rengerslaan 8, Leeuwarden
Biologisch
Stenden university hotel. Dit viersterrenhotel in Leeuwarden wordt in samenwerking met de Internationale Hotelmanagementschool gerund door jonge, enthousiaste studenten onder begeleiding van praktijk instructeurs. Zij willen graag bijleren en uw verblijf onvergetelijk maken. Dit luxe hotel ligt 10 minuten van het centrum van Leeuwarden en biedt verschillende soorten kamers. Dit varieert van deluxe kamers tot kamers met een Afrikaans of Oosters thema. De kamers zijn gezellig en comfortabel ingericht en beschikken over alle moderne faciliteiten. In het restaurant wordt een verscheidenheid aan smakelijke gerechten geserveerd. Het hoge serviceniveau is tevens terug te vinden in de vergaderaccomodatie die het hotel te bieden heeft.

De prachtige omgeving van Friesland, de aanliggende steden en het gemak waarmee u bij de Wadden kunt komen, geven de gasten een verscheidenheid aan culturele en actieve dagtochtjes. Kom en ontdek zelf de charme van deze rustige regio in het noorden.
Sfeer & interieur. De kookfilosofie van meester chefkok Albert Kooy: de Nieuwe Nederlandse Keuken, loopt als een rode draad door het restaurant en de bar. Dit concept is sinds een jaar geďmplementeerd en maakt gebruik van uitsluitend biologische producten. Deze producten zijn op duurzame wijze bereid door middel van internationale kooktechnieken. Er is een wekelijks wisselend menu.

Kom naar Stenden university hotel waar de studenten leidinggevend zijn en geniet van de 'Nieuwe Nederlandse Keuken' in Restaurant.NL! Onze reserveringsafdeling informeert u graag over het wekelijkse menu. De capaciteit van het restaurant is 100 personen zittend en 200 personen deels zittend en staand.
Telefoon: 0582441188
Website: http://www.stendenuniversityhotel.nl

Stenden university hotel, Rengerslaan 8, Leeuwarden
07.00 - 21.00